CoworKaffe is nieuwste trendy coworkspace en lunchbar in Namen

2 vriendinnen lanceren vernieuwend concept dankzij Woman Up by Contrex®

Met hun “coworKaffe” openen Wendy en Marion binnenkort een gloednieuwe coworkingspace en lunchbar in hartje Namen. Hiermee krijgt Namen voor het eerst een trendy co-workingspace met hippe lunchbar die ook meer is dan enkel een kantoor. De oprichtsters willen hiermee een hub creëren waar mensen kunnen werken, ideeën uitwisselen en sociale/culturele activiteiten organiseren. Bij de opstart krijgen ze de steun van Woman Up by Contrex®. Met dit project wil het watermerk Contrex® samen met crowdfundingplatform Ulule vrouwen helpen hun droomproject te realiseren. In het kader van dit programma, lanceerden de 2 onderneemsters een crowdfunding campagne om 8000 euro op te halen om hun binnenkoer om te toveren tot een toffe stadstuin.

“coworKaffe” omvat aangename bureauruimtes, vergaderzalen en lunchruimte. Daarnaast worden er geregeld ook avondactiviteiten georganiseerd zoals workshops vernissages, concerten of debatten. Zo willen Marion en Wendy van “coworKaffe” een ontmoetingsplaats maken voor alle inwoners van Namen en daarbuiten. “Namen is een bruisende stad geworden. In deze wijk beweegt vandaag veel en trekt  veel jong creatief talent aan. Met “coworKaffe” willen we daar op inspelen en een plek inrichten waar mensen van verschillende achtergronden, beroepen, ... met elkaar in contact kunnen komen, elkaar inspireren en samen kunnen werken. We zijn dus veel meer dan enkel een coworkingspace waar je van 8u tot 18u kan komen werken.” vertelt Marion.

Voor hun project werden deze onderneemsters – die vandaag werken als interieurarchitectes - sterk geïnspireerd door de Scandivische levensstjil. Voor de inrichting kiezen ze bijvoorbeeld voor het typische warme, sobere en rustgevende interieur. Maar ook in de lunches die ze zullen serveren staan een gezonde en evenwichtige levensstijl centraal: alle gerechten zullen worden klaargemaakt met dagverse en seizoensgebonden ingrediënten die lokaal geteeld worden.

Duwtje in de rug
Bij de lancering van “coworKaffe” worden ze ook gesteund door Woman Up by Contrex®, met onder andere een crowdfunding campagne, 2000 euro steun, coaching door professionals van Ulule en hulp bij de communicatie.” De oprichting van deze plek heeft veel voeten in de aarde gehad: het project uitwerken, financiële plannen opstellen, de ideale locatie vinden, samenwerken met de juiste personen, de plannen tekenen, .... Dat Contrex® zich nu mee achter ons project schaart, geeft ons een nieuwe boost en zette alles in een stroomversnelling. Wat ons vooral veel deugd doet, is dat ze ook sterk geloven in het coworKaffe. Momenteel loopt onze crowdfunding campagne waar we 8000 euro me willen ophalen om de laatste fase van onze renovatie te financieren. Wie ons wilt steunen, kan dat doen op https://fr.ulule.com/coworkaffe/!” besluit Wendy.  

“coworKaffe” opent in 2019 in Rue des Carmes 44 in Namen, maar opent tussen 9 november en 22  december al even de deuren voor een expositie.

 

OVER WOMAN UP BY CONTREX®
Met de actie Woman Up by Contrex® investeert Contrex® samen met het crowdfunding platform Ulule in het helpen van vrouwen om hun persoonlijk of professioneel project te realiseren. De actie stelt hiervoor middelen, advies en coaching ter beschikking van vrouwen om zich te lanceren. Woman Up by Contrex® heeft als missie vrouwen aan te moedigen om zich door niets tegen te laten tegenhouden om hun projecten waar te maken.

Woman Up by Contrex® wil zes projecten van vrouwen mee realiseren. Zij krijgen een crowdfunding campagne waarbij het opgehaalde bedrag verdubbeld wordt met maximum €2000 per project. Voorts wordt voor elk project een promotiefilmpje gemaakt en wordt het project voorgesteld aan de pers. De geselecteerde projecten worden gedurende het jaar door de experten van Ulule verder gesteund met raad en daad.
www.contrex.be/nl/woman-up-by-contrex

OVER CONTREX®
Contrex® is een natuurlijk mineraalwater, rijk aan calcium en magnesium. Daarom positioneert Contrex® zich, sinds haar ontstaan, aan de zijde van de vrouwen.  Een tekort aan mineralen komt namelijk vooral bij vrouwen voor. In België heeft meer dan een op drie vrouwen een tekort aan calcium. Dit cijfer stijgt naar meer dan een op twee vrouwen met een magnesium te kort. 1 liter natuurlijk mineraalwater Contrex® is goed voor 58% van de referentie-inname van calcium- en 19% van de magnesium referentie-inname per dag. Door dit van bij de aanvang te communiceren onderscheidt Contrex® zich als het natuurlijk mineraalwater voor vrouwen. Deze positionering liet toe de bekendheid van het merk op te bouwen en de getrouwheid van de consumenten te winnen. Zo is Contrex® sinds 40 jaar de natuurlijke partner van vrouwen en evolueerde het merk met hen, met hun verwachtingen en met hun perceptie van hun lichaam.

In het verleden was de slanke lijn het sleutelonderwerp voor de vrouwen. Dat is vandaag niet langer het geval: (resultaten van een Franse IFOP-peiling)

  •  90% van de vrouwen vindt niet dat slank zijn bepaalt of zij zich goed voelen in hun lichaam, maar wel het zichzelf aanvaarden zoals ze zijn.
  • 90% van de vrouwen stelt weinig of geen grenzen aan wat ze kunnen bereiken.
  • 95% van de vrouwen zegt dat een verzwakte conditie hen beperkt in hun activiteiten.

Vrouwen verwachten vandaag dat het merk Contrex® hen anders aanspreekt dan voorheen. Zij willen niet langer erkenning voor hoe ze eruitzien, maar voor wat ze doen. Zij willen dat hun merk hen steunt, valoriseert en motiveert en zich niet beperkt tot hun uiterlijk.

Onze nieuwe “Niets Houdt Ons Tegen” campagne wil vrouwen begeleiden in deze erkenning. De campagne verwijst naar het belang van hun lichaam. Het volstaat niet om te willen maar om te kunnen. En hiervoor moet ook het lichaam volgen. Contrex® vervult hierbij een belangrijke rol: haar mineralen versterken het lichaam, zodat het niets tekortkomt. Dat is de essentie van de nieuwe slogan ‘Contrex®, volg je lichaam’.

Nestlé Waters heeft van oudsher als doel om merken op te bouwen op basis van hun intrinsieke eigenschappen om zo aandeelhoudersmeerwaarde te creëren. Vandaag wil het bedrijf ook een maatschappelijke meerwaarde genereren door haar merken ook een sociale functie te laten vervullen.

Het spreekt daarom voor zich dat Contrex®, sinds vele jaren een trouwe partner van vrouwen, het merk is dat vrouwen moet helpen bij het realiseren van hun project,

Het is dit, voor Nestlé cruciale maatschappelijke engagement, dat aan de basis ligt van Woman Up by Contrex®
www.contrex.be

OVER ULULE 
Ulule is sinds 2010 een internationaal reward-based crowdfunding platform met als doel ondernemers, starters en creatievelingen een tool aan te bieden om het heft in eigen handen te nemen. Meer dan 21.000 projecten zijn al met succes gefinancierd op Ulule, goed voor 100 miljoen euro aan ingezamelde fondsen, van meer dan 1,8 miljoen gebruikers wereldwijd.

Individuen, verenigingen of bedrijven kunnen een project lanceren op Ulule na het bepalen van een realistisch doelbedrag, een vaste termijn en niet-financiële en exclusieve rewards die ze zullen aanbieden aan internetgebruikers in ruil voor hun bijdrage. Als het doel wordt bereikt of overschreden, ontvangt de projecteigenaar het ingezamelde bedrag, wordt het project gerealiseerd en worden de funders beloond met de beloofde rewards. Wanneer het doel niet bereikt wordt, zullen de funders die het project mee hebben gefinancierd kosteloos terugbetaald worden.
www.ulule.com

Contacteer ons